Utlevering av EPP-Kode/AUTH-ID Skriv ut

• 3

For å få utlevert Auth/EPP-kode gjør du slik:

1. Logg inn på din kundeprofil på norskhosting.no/kunde
  2. Trykk på "domener" knappen på kundeområdet.
  3. Trykk på domenet du ønsker å hente ut Auth/EPP-kode for.
  4. Trykk på knappen "Få AUTH-ID/EPP-kode" i menyen på venstre side.
  5. Koden din vil nå dukke opp.

Merk: Aldri oppgi denne koden til andre enn din nye registrar. Den som har denne koden kan registrere domenet hvor som helst, og om denne koden kommer på avveie er også ditt domene på avveie.

Norsk Hosting support kan ikke utlevere epp-kode på e-post. Dersom du har et domene hos Norsk Hosting, men ikke har en kundekonto, vennligst ta kontakt med support.